استاندار گیلان در دیدار با دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران عنوان کرد: دولت در برگزاری جشنوارهها و رویدادها صرفا باید حمایتگر باشد
نماینده عالی دولت در گیلان گفت: تاکید داریم این جشنوارهها و رویدادها با محوریت دولت نباشد و فعالین آن حوزه و مردم بصورت جدی پای کار بیایند و دولت صرفا حمایتگر باشد؛ زیرا جشنوارهها با این روش پایدارتر و اثربخش خواهند بود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان به جارستان ؛ دکتر مصطفی سالاری
نماینده عالی دولت در گیلان گفت: تاکید داریم این جشنوارهها و رویدادها با محوریت دولت نباشد و فعالین آن حوزه و مردم بصورت جدی پای کار بیایند و دولت صرفا حمایتگر باشد؛ زیرا جشنوارهها با این روش پایدارتر و اثربخش خواهند بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان به جارستان ؛ دکتر مصطفی سالاری در دیدار با حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران اظهار داشت: استان گیلان آمادگی دارد با توجه به انعقاد تفاهمنامه منعقد شده با محوریت شهرداری لاهیجان، سازمان چای، جهاد کشاورزی و سایر دستگاههای مرتبط حمایت کامل را جهت برگزاری جشنواره بینالمللی چای در شهر لاهیجان انجام دهد.
وی با بیان اینکه در صورت برنامه ریزی و اقدام سریع می توان در سالجاری جشنواره چای را برگزار کرد افزود: خوشبختانه امسال وضعیت فعالین صنعت چای و چایکاران خوب است و بدین جهت شرایط سال رونق چای، فرصت خوبی برای برگزاری جشنواره است.
وی افزود: وضعیت خوب موجود حاصل اقدامات حمایتی دولت از صنعت چای، برنامه ریزی و اقدامات استانی، حذف ارز دولتی از واردات چای، شرایط ارزی و بازار و بارندگی ها بوده است که هم بر کیفیت محصول و هم بر قیمت چای تا حد بسیار خوبی موثر بوده است.
نماینده عالی دولت در گیلان تصریح کرد با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره چای در بهتر معرفی کردن این محصول کمک میکند تصریح کرد: کارخانهداران چای باید ضمن مشارکت در این جشنواره، محصولات، بستهبندیها و نوع فرآوری چای بویژه توسط شرکت های بینالمللی را مشاهده کنند تا موجب رقابت بین آنان گردد.
دکتر سالاری افزود: این نوع جشنوارهها صرفاً بُعد فرهنگی ندارد بلکه به اقتصاد استان و معیشت مردم هم کمک قابل توجهی میکند.
استاندار گیلان با اشاره به پیشنهاد دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران جهت برگزاری جشنواره بینالمللی نوروز همزمان با جشنواره چای اشاره و خاطر نشان کرد: شهر لاهیجان ظرفیت و پتانسیل بالای طبیعی و گردشگری دارد و ما آمادگی داریم که بر اساس همکاری کمیسیون ملی یونسکو و شهرداری لاهیجان میزبان این جشنوارهها باشیم.
استاندار گیلان با اشاره به برخی آیینها و جشنهای سنتی و محلی که از گذشته توسط مردم در نقاط مختلف گیلان برگزار می شود، تصریح کرد: منجسمتر کردن و اطلاع رسانی کاملتر میتواند افراد مخاطب بیشتر، تولیدکنندگان و خریداران بیشتر به همراه داشته باشد که قطعا به اقتصاد استان و مردم کمک خواهد کرد.
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه استان گیلان علاوه بر چای در محصولات دیگر نظیر برنج، ابریشم، گلگاوزبان، حصیر و … ظرفیت بالایی دارد، گفت: به دنبال برگزاری جشنوارههایی مرتبط با این محصولات هستیم اما تاکید داریم که این جشنوارهها و رویدادها با محوریت دولت نباشد و فعالین آن حوزه و مردم بصورت جدی پای کار بیایند و دولت صرفا حمایتگر باشد؛ زیرا جشنوارهها با این روش پایدارتر و اثربخش خواهند بود.
در پایان این دیدار، تفاهمنامه دوجانبه بین شهرداری لاهیجان و کمیسیون ملی یونسکو در ایران در راستای توسعه همکاری در محورهای فرهنگی، علمی، آموزشی، اجتماعی و ارتباطات و همچنین ترویج صلح و همزیستی مسالمت آمیز در زندگی شهری مبادله شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰